Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Ο δικτυακός τόπος tumi.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του tumi.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως. Εγγραφόμενος στο tumi.gr ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Η ιστοσελίδα ανήκει στην Επιχείρηση με την επωνυμία «ΝΟΒΗΣ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» με το διακριτικό τίτλο TUMI που εδρεύει στα Πετράλωνα, επί της οδού Πειραιώς αρ. 205, Τ.Κ. 11853, ΑΦΜ 801949184 και Αρ. ΓΕΜΗ 166857701000.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον αριθμό 2103461902 αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας .

Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με τη χονδρική πώληση κοσμημάτων και ειδών αξεσουάρ και στο tumi.gr παρέχεται η δυνατότητα στους εμπόρους που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη να ανακαλύψουν τη συλλογή μας. Οι επισκέπτες του tumi.gr μπορούν να δουν μέρος μόνο της συλλογής αυτής. Στις σελίδες του tumi.gr ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις ανάλογες του περιεχομένου του δικτυακού τόπου που υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται το αντίθετο. Ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του tumi.gr κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται «ως έχει».

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ - ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χρήστη στο tumi.gr παρέχεται αποκλειστικά σε εμπόρους/επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το σύνολο της συλλογής μας, υπό τον όρο της αποδοχής της από εμάς.

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στις υπηρεσίες του tumi.gr συμφωνεί να :

  1. παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το tumi.gr στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του,
  2. διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

Το tumi.gr παρέχει στους χρήστες του υπηρεσίες κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του δικτυακού τόπου. Οι χρήστες που επιλέγουν να εγγραφούν ως μέλη του tumi.gr παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password), το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το tumi.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Το tumi.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του μπορεί να επιτευχθεί ενημερώνοντάς μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην αρχή της παρούσας.

Το tumi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

Η σύνδεση στην Ιστοσελίδα μας είναι επιτρεπτή μόνο εφόσον ενεργείτε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο, και απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια προκαλεί ζημία στην φήμη της Εταιρείας, ή αθέμιτη εκμετάλλευσή της.

Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το tumi.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μετά τη συμπλήρωση της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας που διατίθεται στην ιστοσελίδα και τη δημιουργία του λογαριασμού, ο χρήστης εφόσον το επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει σε καταχώρηση της παραγγελίας του. Με τη λήψη της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε καταχωρίσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού ώστε να γίνει επιβεβαίωση αυτής. Διευκρινίζεται ρητά ότι το tumi.gr δεν παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και η αγορά δεν ολοκληρώνεται με την καταχώρηση της παραγγελίας ούτε δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής. Η σύμβαση πώλησης συνάπτεται μόνο μετά τη δική μας επικοινωνία με την επιχείρησή σας και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας τηλεφωνικά ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το tumi.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή κάποια παραγγελία, γεγονός για το οποίο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

Μόνο αφού η παραγγελία επιβεβαιωθεί με τη διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω, η εταιρεία μας θα προχωρήσει στην ολοκλήρωσή της και συνάπτεται η σύμβαση πώλησης.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας παρέχετε δια της αποδοχής των παρόντων όρων τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να προβεί η εταιρεία σε όλες τις ως άνω ενημερώσεις και επικοινωνίες μαζί σας σε σχέση με την τιμολόγηση και την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεσμεύεστε επίσης ότι όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μετά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη και την αποδοχή του από εμάς, έχετε πρόσβαση στο σύνολο των προς διάθεση προϊόντων. Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο tumi.gr είναι σε ευρώ και δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. 

Η Επιχείρηση διατηρεί εν γένει το δικαίωμα να διαμορφώνει ελεύθερα τις τιμές των προϊόντων, να τις τροποποιεί και να αλλάζει ή/και αποσύρει τις προσφορές οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών της ιστοσελίδας, οι οποίοι θα ενημερώνονται για την ισχύουσα κάθε φορά τιμή από την σχετική ανάρτηση τιμής του προϊόντος στην Ιστοσελίδα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η Επιχείρησή μας παρέχει προς διευκόλυνσή σας δύο τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Αναλόγως του τρόπου που θα επιλέξετε, διαμορφώνεται και το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας κατά τις ακόλουθες διακρίσεις.

Α. Παράδοση προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) : Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως εκατό (100) ευρώ επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Για παραγγελίες αξίας άνω το εκατό (100) ευρώ το κόστος αποστολής θα επιμερίζεται ανάμεσα στο tumi.gr και την επιχείρησή σας. Από την παράδοση του προϊόντος μας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, η οποία θα γίνεται από εμάς το συντομότερο δυνατό και για την οποία θα υπάρχει ενημέρωση κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή του προϊόντος θα δρομολογηθεί και το προϊόν θα αποσταλεί εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών, αναλόγως την διεύθυνσης παράδοσης. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση μη εμπρόθεσμης παράδοσης του προϊόντος εντός του χρονικού διαστήματος που ορίστηκε από την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να επιλέγει την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω της οποίας γίνονται οι παραδόσεις προϊόντων.

Β. Παραλαβή των προϊόντων από την έδρα της Επιχείρησης επί της οδού Πειραιώς 205, Τ.Κ. 11853 στα Πετράλωνα κατόπιν συνεννόησης.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να σας παραδώσουμε το προϊόν που παραγγείλατε το οποίο θα φέρει τις συνομολογημένες ιδιότητες όπως αναγράφονται στην περιγραφή του κατασκευαστή και χωρίς πραγματικά ελαττώματα σύμφωνα με το άρθρο 534 ΑΚ. Ωστόσο, στην σπάνια περίπτωση που παραλάβετε προϊόν με ελαττώματα ή εάν προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, σας καλούμε να επικοινωνήσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή του με εμάς στο τηλέφωνο 2103461902 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προκειμένου να συνεννοηθούμε για το ζήτημα αυτό. Εφόσον πρόκειται όντως για προϊόν ελαττωματικό ή προϊόν από το οποίο λείπουν οι συμφωνημένες ιδιότητες και εφόσον μας ενημερώσετε στο χρονικό διάστημα των 48 ωρών τότε στην περίπτωση αυτή θα συνεννοηθούμε για τον τρόπο που δύναται τούτο να διορθωθεί ή τυχόν να αντικατασταθεί με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες.

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η Επιχείρηση δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είναι υπεύθυνη για ζημιά από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση ή καταστροφή κατά την αφαίρεση της συσκευασίας.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν χρειαστεί επιδιόρθωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε εάν είναι δυνατή η επιδιόρθωση από εμάς. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η ιστοσελίδα tumi.gr (στο εξής ενιαία «η Ιστοσελίδα») είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Επιχείρησης. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο λογισμικό καθώς και στο περιεχόμενο της Ιστοσελίδας ανήκουν είτε στην Επιχείρηση είτε στους νόμιμους δικαιούχους και προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα.

Η εμφάνιση και προβολή του περιεχομένου της Ιστοσελίδας δεν νοείται ως μεταβίβασή ή/και εκχώρηση άδειας ή/και δικαιώματος χρήσης του. Μπορείτε να αποθηκεύετε, εκτυπώνετε και εμφανίζετε το διαθέσιμο περιεχόμενο αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η δημοσίευση, διαχείριση, διανομή, ολική ή μερική αντιγραφή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναδημοσίευση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή με άλλο τρόπο, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου ή αντιγράφων του περιεχομένου εμφανίζεται στην παρούσα Ιστοσελίδα. Δεν επιτρέπεται, επίσης, η τροποποίηση, μετάφραση, αποσυμπίληση, ανακατασκευή ή δημιουργία παράγωγων έργων με χρήση οποιουδήποτε λογισμικού ή συνοδευτικής τεκμηρίωσης προσφέρει η Επιχείρηση ή οι πάροχοι άδειας αυτής. Τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας ανήκουν είτε στην ίδια την Επιχείρηση είτε σε τρίτα νομικά πρόσωπα, προμηθευτές, εισαγωγείς κτλ. Ο χρήστης δεν διαθέτει καμία άδεια ή συγκατάθεση χρήσης, με κανένα τρόπο, των εμπορικών σημάτων της Επιχείρησης ή των σημάτων που ανήκουν στους παραγωγούς/προμηθευτές των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση η Επιχείρηση. Η Επιχείρηση δεν εγγυάται την ακρίβεια ή αξιοπιστία οποιωνδήποτε πληροφοριών ή περιεχομένου σχετικά με οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες, λογισμικό ή διαφημίσεις περιλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα καθώς επίσης και για το περιεχόμενο τρίτων στο οποίο παραπέμπεστε δια μέσου υπερσυνδέσμων από την Ιστοσελίδα ή που η Ιστοσελίδα σας παρέχει πρόσβαση.

Aπαγορεύεται να χρησιμοποιείτε πλαίσια ή τεχνικές πλαισίου για να περιβάλλετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλη ιδιοκτησιακή πληροφορία (συμπεριλαμβανομένων βίντεο, εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή μορφής) της Ιστοσελίδας της Επιχείρησης χωρίς τη γραπτή μας συναίνεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε «μετα-ετικέτες» ή οποιοδήποτε άλλο «κρυφό κείμενο» με βάση επωνυμίες ή εμπορικά σήματα της Εταιρείας ή συνδεδεμένων εταιρειών της χωρίς τη ρητή γραπτή μας συγκατάθεση. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, η άδεια που έχει παραχωρήσει η Εταιρεία παύει να ισχύει.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το tumi.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει από παραδρομή σφάλματα και για το λόγο αυτό η Επιχείρηση δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών που αναφέρονται.

Η Επιχείρηση και οι συνεργάτες της καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο του τεχνολογικού ελέγχου που πραγματοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε οι υπηρεσίες, το περιεχόμενο και οι συναλλαγές να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή και να διατηρείται το υψηλό επίπεδο ασφαλείας που διαθέτει. Δεν ευθύνεται, όμως, στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτή ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στην λειτουργία του site καθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Επίσης δεν ευθυνόμαστε σε περίπτωση διακοπής πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής μας, καθώς και για λόγους που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου ή σε λόγους ανωτέρας βίας ή σε τυχηρά γεγονότα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών είναι σημαντική για εμάς και τηρούμε Πολιτική Προστασίας των Δεδομένων που είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 Ε.Ε. (GDPR) και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την Πολιτική Προστασίας του tumi.gr πατώντας εδώ.

COOKIES

Όπως οι περισσότερες ιστοσελίδες έτσι κι εμείς χρησιμοποιούμε cookies κατά την πρόσβαση και περιήγησή σας στο tumi.gr. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής με την οποία αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα ο χρήστης και περιέχουν ανωνυμοποιημένες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του χρήστη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον χρήστη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Ο δικτυακός τόπος tumi.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του χρήστη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του tumi.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε θα βρείτε εδώ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του tumi.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το tumi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών και της χρήσης της ιστοσελίδας του. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν κείμενο.

Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε συχνά τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ του ιστότοπου του tumi.gr.