Επιστροφές και Επιδιορθώσεις

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να μην γίνονται λάθη στην παραγγελία σας. Εκτός από το έμπειρο προσωπικό μας που γνωρίζει πολύ καλά το κόσμημα, όλες οι παραγγελίες περνάνε από έξτρα έλεγχο ποιότητας αφού ετοιμαστούν και επίσης διπλό τσεκάρισμα με barcode πριν τιμολογηθούν. Εάν παρόλα αυτά όταν παραλάβετε την παραγγελία σας, υπάρχει κάτι που είναι ελαττωματικό η δεν σας αρέσει επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά η μέσω Viber για να συνεννοηθούμε πως μπορεί να διευθετηθεί αναλόγως με την περίπτωση.

ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Δεν έχουμε εργαστήριο επισκευών ούτε συνεργαζόμαστε με κάποιο. Άλλωστε τα κοσμήματα μας είναι κατασκευασμένα από μια πληθώρα εργαστηρίων – τεχνικών – υλικών σε διάφορες χώρες του κόσμου και είναι σχεδόν αδύνατο ένα εργαστήριο να μπορεί να επιδιορθώσει τα πάντα. Δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάποια ευθύνη για κοσμήματα που πουλήθηκαν γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την χρήση που τους έκανε ο καταναλωτής (είτε σε ένα χρόνο είτε σε μία ημέρα).

Προφανώς και εάν μπορούμε να επισκευάσουμε κάτι εμείς θα το κάνουμε δωρεάν. Μπορείτε να μας στείλετε κάποια φωτογραφία να σας απαντήσουμε εάν υπάρχει η δυνατότητα επιδιόρθωσης. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε επιστροφές η αλλαγές εμπορευμάτων τα οποία δεν πουλήθηκαν, πολυκαιρισμένα κ.λ.π. (ούτε άλλωστε ούτε οι προμηθευτές μας θα τα δεχόντουσαν από εμάς).

 Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε επιστροφή η οποία αποστέλλεται προς την εταιρεία μας χωρίς πρότερη συνεννόηση και με χρέωση δικιά μας, διατηρούμε το δικαίωμα να μην την παραλάβουμε και να γυρίσει στον αποστολέα.